Concursuri: machiaj, bijuterii. Forum cosmetice.

Versiunea integrală: Manichiura pentru mirese
În acest moment vizualizezi o versiune simplificată a conţinutului. Vezi versiunea integrală cu formatarea adecvată.
Pagini: 1 2 3 4
Cum vi se par unghiutele acestea pt. o mireasa? Prea incarcate? Mie parca asa mi se par, gandindu-ma ca mireasa are de obicei deja o super rochie, super coafura, super machiaj...

[Imagine: nail-art10.jpeg]
Mi se pare prea mult. Ca mireasa trebuie sa accentuezi CEVA si de obicei acel ceva la noi inseamna parul, machiajul si unghiile in 1 singur. E prea mult.
Personal, pentru o manichiura as merge pe asa ceva

Classy si frumoasa.
Uau, ce se pricepe tipa! Si si-a facut frenchul fara hartiute autocolante Smile
(17-11-2010 08:23 AM)AngieXX Scris: [ -> ]Uau, ce se pricepe tipa! Si si-a facut frenchul fara hartiute autocolante Smile

Da, ea nu merge pe ideea de perfectiune. Exista cateva tremuraturi in model, insa "produsul" finit e superb.
Hartiutele alea nu le-am suportat niciodata, vreo 2 saptamani m-am chinuit si am invatat sa fac fara...
si mie mi se pare prea incarcata. la nunta am avut un french simplu
Sunt superbe, insa eu prefer simplitatea cand vine vb de mirese... Moda se cam schimba, si peste ani, e bine sa te uiti cu placere la pozele de la nunta si sa nu exclami ceva de genul: "Cum am putut purta asa ceva?"... Stiti voi, less is more! Wink
Ce ciudat! Acum cateva luni am lucrat ca model pentru un salon de mirese. M-au imbracat in mireasa, mi-au facut un coc super complicat si culmea, unghiile mi le-au facut EXACT asa ca cele din fotografie. Hmm ...si mie mi s-au parut foarte incarcate mai ales ca aveam si ditamai imbarligatura in cap si rochia era si ea plina de brizbrizuri Tongue
Nici mie nu-mi plac unghiile atat de incarcate. Eu as prefera un machiaj pin-up si unghii rosii Big Grin
e dragut primul model de unghii dar cam incarcat.
imi place modelul din poza de mai jos. e simplu si totodata emana eleganta
sunt frumoase,dar prea incarcate...mai mult imi plac unghiile puse de dya,mi se par mult mai elegante
macar unghiile sa fie cat mai simple. pentru nunta si un french simplu mi-ar place.e simplu si de efect
cred ca in ziua nuntii nu vrei sa fii tocmai simpla...dar uite cum cateva linii pot transforma o manichiura simpla intr una eleganta
ba da as vrea ca unghiile mele sa fie simple. nu da bine sa fi impopotonata peste tot. eu zic ca o manichiura french si poate cateva strasuri ar fi superb
mie imi plac modelele mai colorate,gen: http://elainewatson.com/images/artgaller...ia/016.jpg
e foarte dragut si acel model. eu as fi optat pentru roz in schimbul movuluiBig Grin
mie imi place mai mult movul,mi se pare mai potrivit pt o nunta decat rozul
depinde si de stilul fiecaruia. eu ador rozul Big Grin
de ex,unghiile astea: http://1.bp.blogspot.com/__hrUUQgzkXI/ST...loseup.jpg mi se par prea impopotonate
da sunt mult prea incarcate. daca ar fi renuntat la bilutele albe ar fi fost super. sa le admir imi place si asa dar nu as purta
eu as zice ca sa renunte si la bilutele albe si la pietricele.
daca ar fi putin mai mici pietricele ar fi ok. daca ar fi si roz ar fi si mai bineBig Grin
moooov Smile).da,ai dreptate Big Grin
as schimba cu roz in cazul in care as mai avea ceva roz. de exemplu agrafele din par sau ceva de genul
prefer rozul pentru ca am impresia ca pare mai "inocent" si mai dulce. in special rozul deschis
movul e mai aspru sa spun asa dar oricum e o culoare foarte frumoasa
movul deschis nu e deloc o culoare 'aspra'.dar totusi,as prefera albastru deschis
e doar o parere personala. nimic concret.
Pagini: 1 2 3 4
URL de referinţă