Cum vi se par unghiutele acestea pt. o mireasa? Prea incarcate? Mie parca asa mi se par, gandindu-ma ca mireasa are de obicei deja o super rochie, super coafura, super machiaj...
Mi se pare prea mult. Ca mireasa trebuie sa accentuezi CEVA si de obicei acel ceva la noi inseamna parul, machiajul si unghiile in 1 singur. E prea mult.
Personal, pentru o manichiura as merge pe asa ceva
(17-11-2010 08:23 AM)AngieXX Scris: [ -> ]Uau, ce se pricepe tipa! Si si-a facut frenchul fara hartiute autocolante
Da, ea nu merge pe ideea de perfectiune. Exista cateva tremuraturi in model, insa "produsul" finit e superb.
Hartiutele alea nu le-am suportat niciodata, vreo 2 saptamani m-am chinuit si am invatat sa fac fara...
Sunt superbe, insa eu prefer simplitatea cand vine vb de mirese... Moda se cam schimba, si peste ani, e bine sa te uiti cu placere la pozele de la nunta si sa nu exclami ceva de genul: "Cum am putut purta asa ceva?"... Stiti voi, less is more!
Ce ciudat! Acum cateva luni am lucrat ca model pentru un salon de mirese. M-au imbracat in mireasa, mi-au facut un coc super complicat si culmea, unghiile mi le-au facut EXACT asa ca cele din fotografie. Hmm ...si mie mi s-au parut foarte incarcate mai ales ca aveam si ditamai imbarligatura in cap si rochia era si ea plina de brizbrizuri
ba da as vrea ca unghiile mele sa fie simple. nu da bine sa fi impopotonata peste tot. eu zic ca o manichiura french si poate cateva strasuri ar fi superb
as schimba cu roz in cazul in care as mai avea ceva roz. de exemplu agrafele din par sau ceva de genul
prefer rozul pentru ca am impresia ca pare mai "inocent" si mai dulce. in special rozul deschis
movul e mai aspru sa spun asa dar oricum e o culoare foarte frumoasa